Mifare Kort S50


MIFARE er en betegnelse for en række chips på frekvens 13,56 MHz

MIFARE er fundamentalt bare en hukommelses lagerenhed, hvor hukommelsen er delt op i segmenter og blokke med enkle sikkerhedsmekanismer for adgangskontrol. De er ASIC-baserede og har begrænset regnekraft. Takket være deres pålidelighed og lave omkostninger, er det kort som i vid udstrækning anvendes til elektronisk "pung", adgangskontrol, id-kort, transport med mere.

MIFARE Classic 1K giver 1024 bytes af data storage, opdelt i 16 sektorer, hver sektor er beskyttet af to forskellige nøgler, kaldet A og B. De kan programmeres til operationer som læsning, skrivning, stigende værdi blokke, etc.).

MIFARE Classic 4K byder 4096 bytes opdelt i fyrre sektorer, hvoraf 32 er samme størrelse som i de 1K med otte mere, der er firedobbelt størrelse sektorer.

Vigtige funktioner:
Fuldt kompatibel med ISO / IEC 14443 del 1-3, type A (herunder anti-kollision)
1536 bits (192 bytes) EEPROM hukommelse
Beskyttet dataadgang via 3-pass Triple DES godkendelse
Hukommelse struktur som i MIFARE Ultralight (sider på 4 byte)
Bagudkompatibilitet til MIFARE Ultralight grund til kompatible kommandosæt
16 bit en-vejs counter
Unik 7 bytes serienummer (UID)

MIFARE DESFire er baseret på en kerne ligner SmartMX, med mere hardware og software sikkerhedselementer end MIFARE Classic. De sælges i fire varianter: en med Triple-DES kun & 4 Kbytes for opbevaring og tre med AES & 2, 4 eller 8 KB (se MIFARE DESFire EV1).

Ny udvikling af MIFARE DESFire kort, bredt bagudkompatibel. Fås med 2 KB, 4 KB og 8 KB NV-hukommelse. Andre funktioner omfatter:
Understøttelse af tilfældige ID
Understøttelse af 128-bit AES
Hardware og Operating System er Common Criteria-certificeret på niveau EAL 4 +

Kompatible Mifarekort er mifarekort der har samme specifikationer som Mifare Classic 1K, dog kan overfladen være af lidt ringere kvalitet, hvilket kan få betydning hvis man efterfølgende skal printe på kortet. Bliver kortene offsettrykt (oftes ved større antal) vil det være svært at se forskel på kvaliteten mellem alm. mifare kort og kompatible kort.

Printning på Mifarekort og andre chipkort:

Da der "gemmer" sig en chip under overfladen vil den bedste måde at printe på disse kort være RETRANSFER PRINT eller INDDIREKTE PRINT 

For mere info om mifarekort, læs her:
http://en.wikipedia.org/wiki/MIFARE