Invester i ID kort med en optimal funktionalitet, designet til dine behov

Mulighederne er mange, når du vælger RD Data til tryk af ID kort for din virksomhed eller forening.  Vi forener mere end 50 års erfaring i branchen med moderne teknologi og en tæt kontakt med vores kunder. Dertil fører vi et bredt udvalg af tilbehør til plastkort af enhver type. På den måde er vi i stand til at fremstille ID kort i et design og med en funktionalitet, der passer perfekt til dine behov.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan vi varetager alle trin i processen ved tryk af ID kort.
  • Hvordan du kan producere dine egne ID kort med den rette printer.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på tryk af ID kort, eller overvejer du at investere i en printer og nyt software, så du selv kan trykke ID kort o. lign. af høj kvalitet? Så udfyld kontaktformularen her på siden eller ring til os på 66 19 19 75. Du kan også se vores udvalg af printere og tilbehør her i webshoppen.

Få trykt flotte og sikre ID kort med eller uden billede.

Vil du være sikker på, at dine ID kort lever op til alle krav og samtidig følger designlinjen i din virksomhed eller forening? Med RD Data som sparringspartner og leverandør af ID kort er du med i hele processen fra idé til færdigt produkt. Det betyder, at du både kan lave ændringer undervejs og får en kompetent rådgivning om hvilken kortløsning, der passer dine behov bedst.

I vores servicebureau kan du få trykt ID kort med billede eller uden – såvel som med tryk på begge sider eller blot den ene. Har du behov for ekstra sikkerhed, har vi den nødvendige ekspertise og udstyret til at kode de fleste kort-databærere. Du kan derfor få lavet ID kort med chip, magnetstribe o. lign. Sidst men ikke mindst kan vi stå for påsætning på følgebrev, kuvertering og evt. aflevering til Post Danmark.

Design og tryk selv professionelle ID kort på din egen printer

Har du behov for at udstede ID kort ofte, kan du med fordel investere i en kortprinter. Dette giver dig ekstra fleksibilitet, da du selv kan varetage alle dele af kortproduktionen. RD Data er officiel Evolis Partner i Danmark. I vores webshop kan vi derfor tilbyde et omfattende udvalg af nogle af markedets allerbedste kortprintere og farvebånd fra Evolis til en konkurrencedygtig pris.

Ønsker du fuld kontrol over trykningen af dine ID kort, kan du supplere med en af de fire versioner af CarrPresso software i vores sortiment. Her får du nemlig et brugervenligt interface med et væld af designmuligheder. Samtidig får du mulighed for at skabe differentierede ID kort til forskellige brugere. Dette sker via en effektiv og enkel sammenkobling med din database.

Få den rette løsning til tryk af ID kort i netop din virksomhed.

Er du på udkig efter den mest fordelagtige løsning til udstedelse af ID kort? Så kontakt os hos RD Data på 66 19 19 75, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Derefter tager vi en snak om, hvad der bedst kan betale sig for netop din virksomhed. Du er også velkommen til at gå på opdagelse i vores sortiment af holdere, etuier, printere og farvebånd til ID kort her i webshoppen.