Det offentlige

Det offentlige
Plastkort har mange anvendelsesmuligheder indenfor det offentlige. Det kan være som almindelig idkort med foto og navn, til plastkort med en eller flere typer chip for anvendelse til døråbning, adgangskontrol til beskyttede områder, betaling i kantinen, p-kort, der er utallige muligheder.

Det mest anvendte indenfor det offentlige er at anskaffe en Evolis plastkortprinter med eller uden kodeenhed. Med det medfølgende CardPresso designsoftware kan man oprette alle de skabeloner og design på plastkort man har lyst til.

Bemærk RD Data yder 3 års garanti på Evolis plastkortprinter (Badgy200 1 år) og fri hotlineservice på printer og CardPresso designsoftware i garantiperioden.

Det er muligt at importere og printe variable data som navn, adresse, foto, afdeling, m.m. til CardPresso version XS software fra excel- , CSV- og TXT database. I CardPresso XL kan der importeres data fra stort set alle databaser som ODBC med flere.

Ønsker I ikke at stå for udfærdigelsen af plastkortene selv, kan vi tilbyde at løse dette for Jer.

Vi opretter en jobmappe ved første bestilling som indeholder skabeloner, med informationer på plastkortene og type. En beskrivelse af evt. koder der skal printes eller kodes på kortet, samt hvor langt vi er nået i nummerrækkefølgen, så der ikke printes 2 kort med samme data.

Kontakt RD Data og få et uforbindende forslag til hvordan vi i fælleskab bedst løser Jeres udfordringer med plastkort.

Mere i denne kategori: « ID kort Skal du afholde konference »