ReTransfer (Reverse Thermal Image Transfer) er en printmetode der forbedrer kortets kvalitet og printerens levetid. Der udskrives på en laminatfilm, som derefter termisk overføres til kortet i stedet for at udskrive direkte på kortets overflade via farvebåndet. Javelin / Fargo refererer til retransfer print som deres HDP (High Definition Printing) proces.
Evolis Avansia er en af markedes bedste retransfer printere med en opløsning på hele 600 dpi.

Ved retransfer print kommer printerhovedet aldrig i kontakt med kortet, mens det modsatte (direkte print, DTC) udskriver direkte på kortet gennem termisk- eller voksbånd.

Den simple kendsgerning, at skrivehovedet ved retransfer print aldrig rører ved PVC-kortene, forbedrer printerens levetid væsentligt. Selv den mindste ufuldkommenhed på en PVC-kortkant kan uigenkaldeligt beskadige printhovedet i din dyre kortprinter. Laminatfilmen fremstillet af Evolis er fremstillet til ekstremt høje tolerancer.

Billedet på kortet er trykt på undersiden af ​​laminatfilmen i et omvendt billede, og når laminatfilmen er termisk bundet til kortet, er billedet under et beskyttende lag, der forøger kortets levetid kraftigt, samtidig med at der tilvejebringes et billede, der er af fotografisk kvalitet.

ReTransfer-teknologien kan bruges på PVC-, ABS-, PET- og Hybrid-kort. Da filmen er termisk bundet til kortet efter udskrivning, behøver du heller ikke bekymre dig om kort, der har en ujævn overflade (som f.eks. Et ISO14443 Mifare- eller ISO 7816-kontaktkort), der kan beskadige printhovedet eller efterlader en hvid plet på kortet der hvor chippen er placeret. Du får fuld kant-til-kant fotografisk kvalitet print og får øget levetid ud af dit printhoved. Det bedste fra begge verdener.

Sikre holografisk laminater samt kodningsmoduler til kontaktløs chipkodning og magnetstribekodning er tilgængelige på ovennævnte printere som ekstraudstyr eller tilbehør. Ring til os eller send os en mail, hvis du har spørgsmål.

RD Data sælger en god stabil og prisbillig retransfer printer fra Matica, se den her:  Matica Retransfer

Ønsker du luksus modeller fra Evolis så klik her:  Evolis Avansia