KortSnedkeri

Dit kort - lige som du vil have det

RD Data producerer plastkort med 4-farvet digitaltryk, normalt med 3 - 4 dages leveringstid i oplag op til 5.000 kort. Ved større oplag, kontakt os for at få en forventet leveringstid.

Vi leverer den løsning, der passer til dit behov. Med en stak blanke kort, et farvebånd og en af vore fremragende kortprintere, er du godt rustet til at klare opgaven selv. Men har du travlt med andre ting, kan vi gøre det hele for dig, fra trykning og kodning af kort til kuvertering og udsendelse med følgebrev.

Vi kan også deles om opgaverne, så du f.eks. får fortrykte kort fra os, og selv printer ovenpå, f.eks. med personoplysninger, nummer, pris eller andet. Der er altid en individuel løsning, og et rigtigt menneske at snakke med.

Vi kan levere plastkort med:

4-farvet digitaltryk

Magnetstribe

Chip

Stregkode/QR-kode

Print med variable data

Udstanset hul

Kodning

Desuden:

Print af følgebreve med påsætning af op til 4 plastkort, kuvertering af følgebrev med bilag, samt aflevering til postvæsenet.Er du i tvivl om design af dit kort, er vi med fra idé til færdigt produkt, og kan rådgive om alle trin i processen.

Køber du kortprinter hos os, har du fri hotline i hele maskinens levetid - noget du ellers må betale i dyre domme for andre steder. Hos os er den personlige service højt prioriteret, for vi laver ikke andet end at nørde med kort, så du kan bruge din tid på dit eget fag.

Grundet vores fleksible arbejdsgang og fokus på kommunikation, er vi gearet til at håndtere både store og små opgaver, samt hurtigt foretage ændringer i allerede igangværende opgaver.

RD Data råder over det mest moderne udstyr til fremstilling af plastkort og postbehandling. Vi forhandler desuden alt tilbehør til plastkort, samt plastkortprintere.

Se hele udvalget i webshoppen.

Eller prøv vores prisberegner.