Levering fra dag til dag - FRI FRAGT over 600 kr.

Plastikkort har uendeligt mange fordele. Få skræddersyet en løsning, som imødekommer jeres behov lige fra design til teknologi. Få tryghed gennem et tæt samarbejde, og slip for bekymringer, når vi, med vores mere end 50 års erfaring, hjælper jer fra start til slut. 

RD Data er specialister indenfor produktion af plastikkort. Vores erfaring og ressourcer gør enhver drøm mulig, og vi har hjulpet utallige store som små virksomheder med fremstillingen af deres plastkort.

Med tiden er vores produktionsfaciliteter vokset, så vi i dag arbejder under de mest optimale forhold, der gør os i stand til at efterleve en hurtig og fleksibel leveringstid på 3 - 4 dage i oplag op til 5.000 kort. Ved større oplag, kontakt os for at få en forventet leveringstid.

Skræddersyede løsninger

Vi leverer den løsning, der passer til dit behov. Uagtet om det omhandler design, teknologi, kvantitet mm. findes der altid en løsning. Hold dig derfor ikke tilbage med ønsker til din bestilling, da næsten alt er muligt. Derfor har du muligheden for, at skabe de plastkort, der passer som hånd i handske til netop din virksomhedsprofil og kortets formål.

Plastkortene kan produceres med tryk. Dette betyder, at du kan designe kortet helt efter eget ønske. Tryk blandt andet dit firmalogo, slogan, grafik og foto, for at differentiere og personliggøre kortene. 

RD Data producerer plastkort med 4-farvet digitaltryk, som er en avanceret produktionsmetode, der sikrer en høj kvalitet og flot slutresultat. Denne metode hæver ikke blot barren for kvaliteteten, men giver dig den maksimale frihed under processen. Læs mere om trykmetoder.

RD Data kan være din one-stop shop indenfor plastkort, hvilket betyder at vi kan assistere og håndtere hele processen  lige 
fra trykning og kodning af kort til kuvertering og udsendelse med følgebrev. Vi er naturligvis også leveringsdygtige i alt tilbehør, f.eks. etuier, clips mm.

Vi kan også deles om opgaverne, så du f.eks. får fortrykte kort fra os, og selv printer ovenpå, f.eks. med personoplysninger, nummer, pris eller andet. Der er altid en individuel løsning, og et rigtigt menneske at snakke med.

Vi kan levere plastkort med:

  • 4-farvet digitaltryk, som giver uendelige design muligheder
  • Magnetstribe,  som kan lagre data og bruges som id-kort
  • Chip, som gør det hurtigt at indlæse data uden kontakt
  • Stregkode/QR-kode,  som gør det muligt at indlæse data via kameraenheder
  • Print med variable data, som gør det muligt at lave personlige medlemskort
  • Udstanset hul, som gør det muligt at påsætte lanyard, yoyo, clip mm.
  • Kodning, som gør det muligt at  skabe avancerede mønstre 

Få din egen kortprinter

Ønsker du at printe efter behov og selv styre slagets gang? Med en stak blanke kort, et farvebånd og en af vore fremragende kortprintere, er du godt rustet til at klare opgaven selv. En kortprinter kan være fordelagtig, hvis du ønsker at printe dine egne visitkort eller optimere skiltningen i din forretning. Med egen kortprinter opnår du maksimal fleksibilitet, og kan altid opdatere dine kort.

Læs mere om plastkortprintere.

Desuden:

Print af følgebreve med påsætning af op til 4 plastkort, kuvertering af følgebrev med bilag, samt aflevering til postvæsenet.

Er du i tvivl om design af dit kort, er vi med fra idé til færdigt produkt, og kan rådgive om alle trin i processen.

Køber du kortprinter hos os, har du fri hotline i hele maskinens levetid - noget du ellers må betale i dyre domme for andre steder. Hos os er den personlige service højt prioriteret, for vi laver ikke andet end at nørde med kort, så du kan bruge din tid på dit eget fag.

Grundet vores fleksible arbejdsgang og fokus på kommunikation, er vi gearet til at håndtere både store og små opgaver, samt hurtigt foretage ændringer i allerede igangværende opgaver.

RD Data råder over det mest moderne udstyr til fremstilling af plastkort og postbehandling. Vi forhandler desuden alt tilbehør til plastkort, samt plastkortprintere.

Se hele udvalget i webshoppen.

Eller prøv vores prisberegner.