Levering fra dag til dag - FRI FRAGT over 600 kr.

VI FINDER DEN BEDSTE LØSNING TIL DIG!

RD Data råder over det mest moderne udstyr. Vi kan i vort servicebureau tilbyde personalisering/tiltrykning af kort, kodning af næsten alle former for kort, trykning af, og påsætning af kort på følgebrev, kuvertering - med eller uden bilag - samt aflevering til postvæsenet.

Grundet vores fleksible arbejdsgang er vi gearet til at håndtere både store og små opgaver, samt hurtigt foretage ændringer i allerede igangværende projekter. Sikkerheden i produktionen prioriterer vi naturligvis højt, med både automatiserede og manuelle kontroller gennem hele forløbet. Som kunde har man altid mulighed for løbende at rådføre sig med os, før, under og efter jobbet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dine kortopgaver - stor som lille!

Vi er med fra idé til færdigt produkt.

Kortservice

Vi modtager et færdigt  og komplet oplæg til trykning af kort fra kunden, vi hjælper med den endelig tilrettelse og opsætning i templates.

Herefter personaliserer (printer og koder) vi kortet efter kundens anvisninger.

Vi kan håndtere alle former for plastkort, med samtlige gængse chip og magnetstribetyper på markedet.

Designservice

Vi tilbyder hjælp til opsætning og udformning af kort og følgebrev.

Vores grafiker modtager oplæg fra kunden i form af tekst, logo m.m.. Herefter vil vi i nært samarbejde med kunden udarbejde det ønskede resultat i form at færdigtrykte plastkort, følgebrev, kuverter m.m.

Fuld Service

Vi hjælper i hele processen, fra ide til færdigt produkt.

Ud fra nogle få skitserede ønsker fra kunden, opbygger RD Data skabeloner til trykning af plastkort. Vi sammensætter og opbygger følgebreve, kuverterer emnerne og færdiggør hele jobbet, til det er afhentet af Postnord.

Vort servicebureau består af de mest moderne maskiner, som spænder fra udstyr til små opgaver, og helt op til fuldprofessionelle behov, hvor vi i én arbejdsgang kan kode magnet-, chip- og smartcard med efterfølgende print i 4 farver eller monokrom, på både for- og bagsiden af kortet. Udstyret giver os mulighed for at påsætte fra 1 til 4 kort på følgebrevet, samt at ilægge fra 1 til 4 løse bilag, hvorefter emnet bliver falset, og kuverteret, hvis dette er opgaven.