Levering fra dag til dag - FRI FRAGT over 600 kr.

ID-kort med tryk i professionel kvalitet
Invester i ID kort med en optimal funktionalitet, designet til dine behov

Mulighederne er mange, når du vælger RD Data til tryk af ID-kort for din virksomhed eller forening. Vi forener mere end 50 års erfaring i branchen med moderne teknologi og en tæt kontakt med vores kunder. Dertil fører vi et bredt udvalg af tilbehør af enhver type til plastkort. På den måde er vi i stand til at fremstille ID-kort i et design og med en funktionalitet, der passer perfekt til dine behov.

Her på siden kan du læse mere om:

Hvordan vi varetager alle trin i processen ved tryk af ID kort.
Hvordan du kan producere dine egne ID kort med den rette printer.
Ønsker du et uforpligtende tilbud på tryk af ID-kort, eller overvejer du at investere i en printer og software, så du selv kan trykke kort af høj kvalitet? Udfyld kontaktformularen her på siden eller ring til os på 66 19 19 75. Du kan også se vores udvalg af printere og tilbehør her i webshoppen.

Få trykt flotte og sikre ID-kort med eller uden billede.
Vil du være sikker på at dine ID-kort lever op til alle krav, og samtidig følger designlinjen i din virksomhed eller forening? Med RD Data som sparringspartner og leverandør af ID-kort, er du med i hele processen fra idé til færdigt produkt. Det betyder, at du får en kompetent rådgivning om hvilken kortløsning, der passer dine behov bedst.

Hos RD Data kan du få trykt ID-kort med billede eller uden – såvel som med tryk på begge sider eller blot den ene. Har du behov for ekstra sikkerhed, har vi den nødvendige ekspertise og udstyret til at kode de fleste data-emner. Du kan derfor få lavet kort med chip, magnetstribe o. lign. Sidst, men ikke mindst, kan vi stå for påsætning på følgebrev, kuvertering og forsendelse.

Design og tryk selv professionelle ID-kort på din egen printer
Har du behov for at udstede ID- eller gæstekort ofte, kan du med fordel investere i en kortprinter. Dette giver dig ekstra fleksibilitet, da du selv kan varetage alle dele af kortproduktionen. RD Data er officiel Evolis Partner i Danmark. I vores webshop kan vi derfor tilbyde et omfattende udvalg af nogle af markedets allerbedste kortprintere og farvebånd fra franske Evolis til en konkurrencedygtig pris.

Ønsker du fuld kontrol over trykningen af dine ID-kort, kan du supplere med en af de fire versioner af CardPresso software i vores sortiment. Her får du nemlig et brugervenligt interface med et væld af designmuligheder. Samtidig får du mulighed for at skabe et personligt ID-kort til hver medarbejder. Dette sker via en effektiv og enkel sammenkobling med din database.

Få den rette løsning til tryk af ID-kort i netop din virksomhed.
Er du på udkig efter den mest fordelagtige løsning til udstedelse af ID-kort? Kontakt os på 66 19 19 75, eller send en mail via kontaktformularen. Derefter tager vi en snak om, hvad der bedst kan betale sig for netop din virksomhed. Du er også velkommen til at gå på opdagelse i vores sortiment af kortholdere, etuier, printere, farvebånd mm. her i webshoppen.