Uddannelse

Uddannelse
Alle former for plastikkort anvendes meget i uddannelsessektoren, det kan være som almindeligt idkort eller det kan være kort med chip.

Mange skoler, gymnasier, universitetet og andre højere læreanstalter anvender plastkort i en eller anden form. Det mest simple er et kort med elevens data og evt. foto som anvendes som almindeligt idkort. Det kan også være et kort med magnetstribe og/eller med chip indstøbt i kortet, hvor der kan kodes forskellige data, som giver adgang, eller registrerer forskellige aktiviteter.

Studiekort med magnetstribe og chipkort anvendes til mange forskellige formål, som adgangskontrol og døråbner til forudbestemte områder, som betalingskort i kantiner hvor der kan indsættes beløb og hæves ved køb, til køb af fotokopier samt mange andre muligheder.

Ofte får kunden leveret fortrykte plastkort, således det er nemt og hurtig at tiltrykke de variable data fra database, direkte på kortet. Det kan være navn, foto, studienr, faglig linje, udløbsdato m.m. der er masser af muligheder.

Kortene kan termoprintes med Evolis plastkortprinter, vi har modeller som dækker ethvert behov lige fra den lille model Badgy til store produktionsprintere.

Med alle Evolis plastkortprinter følger CardPresso designsoftware til design af alle typer plastkort.