Klingenberg Ost

Lækkert design er også god smag

En central beliggenhed midt på Kongens Nytorv forpligter, og Klingenberg Ost og Delikatesser i Magasin du Nord gør alt for at leve op til kundernes høje forventninger. Butikken er en af fire i en lille ekslusiv kæde. Her sælges de lækreste delikatesser fra ind- og udland til at tage med hjem, eller nyde på stedet.

Det handler ikke kun om duft og smag, men også i høj grad om det visuelle indtryk, der ofte er udslagsgivende for om kunden kommer ind i butikken, eller kun kigger vinduer og år videre.

For butikschef Caroline V. Lester er det yderst vigtigt at lokalerne fremstår indbydende og med en attraktiv indretning. Grafisk design er også en del af billedet. Logoet er klassisk i sin fremtoning, skrevet med hvidt på sort baggrund, og netop her passer de matsorte plastkort fra RD Data perfekt som pris- og informationsskilte i butikken. Til at printe skiltene har Klingenberg Ost en Evolis Zenius plastkortprinter.

Vi bruger den til alle former for skiltning, fortæller Caroline V. Lester. - Mange i branchen bruger håndskrevne skilte, men vi synes at plastkort ser mere professionelt ud. Desuden er der plads til flere informationer på et printet kort, og det er stadig letlæseligt. Vi har op til 7 linier på et kort, om f.eks. ostens oprindelsesland, mælketype, smag mm., og vi kan se at kunderne står og læser. Det er en stor fordel for både dem og os, specielt når der er travlhed og kø ved disken.

Det er Caroline selv og en af hendes medarbejdere, der betjener printeren, som har stået på kontoret i godt 1 1/2 år, og det går aldeles problemfrit. Vi har ikke haft brug for RD Datas hotline, fortæller hun. - Det virker jo bare.

Butikschefen går i tanker om at lege lidt mere med printerens muligheder, f.eks. i forbindelse med højtider. Jeg kunne da godt finde på at skifte kortfarve engang imellem - måske en flot bordeaux til jul. Det er noget, vi vil se på, smiler hun. - Vi er stadig ved at opdage alle de muligheder, vi har med sådan en printer.