Kunderne siger

Kundetilfredshed er af afgørende vigtighed for RD Data. Ikke kun fordi det luner på bundlinien, men mest fordi vi er nogle nørder, der godt kan lide at levere et ordentligt stykke arbejde. Det er derfor helt essentielt at du, som vores kunde, er tilfreds med de produkter, du får med posten, og med den service, vi har ydet fra start til slut.

Selv om vi er ret sikre på, at vi kan konkurrere både på pris og kvalitet med langt de fleste af vores produkter, så er service hjertet i hele foretagenet. Når kunder skifter leverandør, skyldes det ofte dårlig service. Der skal bare én negativ oplevelse til at ødelægge et ellers godt forhold. Derfor lægger vi stor vægt på god kommunikation og forventningsafstemning. Det sparer både tid og penge for begge parter, og gør at man kan gå hjem ved fyraften med god samvittighed. Vi står til rådighed både på mail, telefon og - skulle du ønske det - personligt møde, i alle faser af dit projekt.

RD Data har rigtig mange tilfredse kunder. Her kan du læse om nogle af dem, og hvordan de oplever hverdagen med en Evolis kortprinter fra RD Data.

Langegades Bageri

Adamsens Fisk

Allégårdens Slagter

Klingenberg Ost