RD Data A/S digitaltrykker selv kortene hvorfor, vi kan garantere en meget hurtig levering til yderst favorable priser.


digitaltryk2

Digitaltryk er særdeles anvendelig ved oplag fra 100 til 7.000 plastkort, herefter er det mere fordelagtigt at offsettrykke kortene.
Digitaltrykte plastkort fremstilles ved at der oprettes en skabelon med 21 kort med for- og 21 kort af bagsiden. Skabelonerne printes på hvid specialplast, forside for sig og bagside for sig. Efter endt trykning samles arkene i nogle bakker, hvert lag består af de to nævnte for- og bagsideark med digitaltryk, samt en klar for- og bagside laminat, så der opnås et sæt med 4 ark. 
Sættene placeres i nogle bakker som sættes i en specialovn, som opvarmes til 97 grader Celsius, og presser de enkelte bakker sammen med 85 bar’s tryk. Efter turen i ovnen stanses de enkelte kort ud af de store plastark med 21 kort. 

Skal kortene kodes med magnetstribe!


Skal der magnetstribe på kortet er denne forsynet på indersiden af den klare laminat på enten for- eller bagsiden af kortet. Kortene kan herefter kodes i magnetstriben og/eller der kan termoprintes variable data, stregkode, foto m.m. på kortene.

Layout og Priser.

Vi har lavet en lille guide med hvilket materiale vi kan trykke efter og hvordan vi gerne vil modtage filerne i vores layoutanvisning.