Plastkort med tryk

RD Data leverer Danmarks hurtigste og billigste fortrykte plastkort i uovertruffen kvalitet.

Levering normalt indenfor 2 - 5 arbejdsdage.

RD Data kan levere danskproducerde plastkort med eller uden farveprint, magnetstribe, chip som Em4102, Mifare S50, Desfire m. fl. , samt med underskriftpanel, stregkode m.m.

Allerede fra oplag på kun 100 stk. kan det betale sig at få produceret plastkort med 4-farvet tryk, kortene kan så efterfølgende tiltrykkes de oplysninger der er behov for så som: navn, foto, adresse, kundenr. underskriftpanel, stregkode, kodning af magnetstribe, kodning af chip m.m.

Har du en plastkortprinter kan du selv personalisere og kode kortene med de oplysninger du har behov for.

Har du ikke en kortprinter, eller ikke ønsker at investere i en, kan vi personalisere kortene for dig. Hvadenten det er medlemskort som skiftes ud en gang årligt, eller det  er medlemskort med en løbende tilgang af nye medlemmer, så kan vi i vort servicebureau være behjælpelig med alt, lige fra print af navn på kortene, til print af følgebrev, påsætning af plastkort på følgebrev og efterfølgende kuvertering af emnerne, samt klargøring til afhentning af Postdk.
RD Data A/S råder som de eneste i Danmark over en topmoderne produktionslinje til fremstilling af ovennævnte typer kort, hvilket betyder at vi kan levere dansk producerede kort til særdeles konkurrencedygtige priser, i oplag helt nede fra 100 stk.