Levering fra dag til dag - FRI FRAGT over 600 kr.

 
Om RD Data A/S
RD Data er et dansk familiefirma, som blev grundlagt i 1954 af Hans Arne Hansen. I 1959 fik firmaet import af RENA adresseringsmaskiner, og senere igen import af adresseringssystemer til metalplader. Som en naturlig del af udviklingen blev adresseringsafdelingen udskilt i et separat firma ved navn Rena Datagraph.
Da plastkortene begyndte deres indtog på det danske marked, blev dette en større og større del af forretningen i Rena Datagraph, som i 1993 ændrede navn til det nuværende RD Data A/S.
I dag er 3. generation aktiv i firmaet, som er Danmarks største engros-leverandør af plastkort, med både egenproduktion og import.
RD Data har i løbet af årene oparbejdet en solid knowhow indenfor niche-området: Plastkort, kortprintere og tilbehør til plastkort. Desuden arbejdes der løbende på fremtidssikring og implementering af ny teknologi.
Grundprincippet i det daglige arbejde trækker dog stadig rødder direkte tilbage til de gamle dage med kontorartikler: Ordentlighed, god kvalitet og god service..

Vi kan

Der findes ikke mange plastkortprodukter, der ikke har været forbi RD Data. Vi er underleverandør til mange private og offentlige virksomheder, både når det gælder blanke og trykte kort, samt kortprintere og alt tilbehør.
Vi kan mere end “bare” at printe plastkort. Har du en god idé, men er i tvivl om udførelsen, kan vi hjælpe med både idéudvikling og design. Og når varen er klar til forsendelse, klarer vi også det - helt ud til en den enkelte slutkunde.
Fordi vi håndterer store mængder og har gode leverandører, kan vi som regel matche ethvert tilbud på både pris og kvalitet. Ring eller skriv til os, og lad os sammen finde ud af, hvad RD Data kan gøre for dig.

Vi er slet ikke så firkantede

Har du en opgave, du mangler hjælp til? Tøv ikke med at kontakte vores kompetente personale, som kan hjælpe og vejlede dig. Se navne og numre herunder:
 
Technical Manager - CTO
Birger Dorvil
Direct: +45 6310 6111
Mobile: +45 2944 3348
Mail: dorvil @ rddata.dk
 
Bogholder
Cecilie Feveile
Direkte: 63106110
Mail: cf @ rddata.dk
 
Webdesigner
Christel Dall
Direkte: 6310 6125
Mail: cd @ rddata.dk
 
Grafiker
Henrik Rasmussen
Direkte: 6310 6119
Mail: henrik @ rddata.dk
 
Key Account Manager
Jan Lindorf
Direkte: 6310 6120
Mail: jli @ rddata.dk
 
Salg
Jens Hansen
Direkte: 6310 6121
Mail: jh @ rddata.dk
 
Technician/Product manager
Jens Rodin-Ødum
Direkte: 6310 6115
Mail: joe @ rddata.dk
 
Produktion
Jeppe Lange
Direkte: 6310 6117
Mail: jl @ rddata.dk

Administration
Niels Erik Hansen
Direkte: 6310 6114
Mail: neh @ rddata.dk