Evolis Primacy 2 Expert Simplex Kineclipse®

Evolis Primacy 2 Expert Simplex Kineclipse®

Varenr: 203525

Den nye Primacy 2 Expert. Simplex model med sikkerhedsfunktionen Kineclipse®, der omgående sletter sensitive data fra farvebåndet, medens det er i brug. Forhindrer at brugte farvebånd kan benyttes til fremstilling af ulovligt kopierede kort.


Proportioner
Længde Bredde højde Vægt
381  mm 205  mm 247  mm 4020  gram


Evolis Primacy 2 Expert Simplex er nyeste plastkortprinter fra Evolis, og sætter helt nye standarder indenfor kortproduktion. Med en printhastighed på op til 280 4-farvet og 1000 monokrome print pr. time, er Primacy 2 suverænt den hurtigste i sin klasse. Primacy 2 Simplex kan på få sekunder ændres fra enkeltsidet til dobbeltsidet printer, som Primacy 2 Duplex. Med denne udvidelse kan du printe op til 170 kort i timen, med 4-farvet print på begge sider af kortet. Primacy 2 plastkortprinteren printer op til 1200 dpi ved monokromt print og op til 600 dpi ved farveprint. Den har printoptimering via farveprofil, så farverne altid bliver naturtro.

Ligesom sin forgænger, kan Primacy 2 udvides med magnetkoder, chipkoder samt koder til Mifarekort (berøringsfrie kort). Alle typer koder kan monteres på få minutter i printeren. Med disse udvidelser og muligheden for dobbelsidet print, er du ikke låst af én printerkonfiguration. Primacy 2 har flere udvidelsesmuligheder end nogen anden printer, bl.a. kan du montere en kortføder til 200 kort, en intern scanner, mekanisk lås, lamineringsmodul, Kensington® sikkerhedslås og Kineclipse®, der fjerner sensitive data fra farvebåndet. Sidstnævnte er formonteret i denne vare!

Med Kineclipse® lever Primacy 2 op til selv de højeste sikkerhedskrav. Normalt skal du investere i en stor og dyr produktionsprinter, for at få lige så meget sikkerhed. Nu kan du have det hele på hjørnet af dit skrivebord.

For mange vil den bedste nyhed være, at den franske producent, Evolis, har optimeret den medfølgende software og drivere til både Windows PC, Mac og Linux. Tilmed kan du betjene din Primacy 2 fra din smartphone eller tablet.

Primacy 2 er designet til at være enkel og brugervenlig. Vælger du udgaven med LCD skærm, vil du desuden altid have hjælp lige ved hånden. Skærmen viser QR-koder, som du hurtigt kan scanne med din mobiltelefon, og komme direkte til den information, du har brug for.

Med Evolis High Trust® farvebånd med chip, genkender printeren automatisk farvebåndet, og indstilles derefter. Du skal ikke gøre andet end at lægge kassetten i, og trykke PRINT. Men gider du ikke det med farvebånd, har Primacy 2 en attraktiv alternativ løsning til dig: Brug rewritable cards (genskrivbare kort). Disse kort er lagdelt med et specielt termokromatisk materiale, der bliver synligt, når de opvarmes til 180° C. Omvendt gør anvendelse af en lavere temperatur mellem intervallet 110-160° det termokromatiske materiale usynligt, dvs. “sletter” kortet, hvilket gør det klar til ny brug. Denne opvarmnings- og afkølingsproces er muliggjort af et termohoved i printeren. Kortene kan genbruges op til 500 gange, hvilket kan give en væsentlig besparelse, hvis du ofte udsteder nye kort.


Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Derfor har du 3 års garanti, med mulighed for forlængelse af garantiperioden. Husk også fri hotlineservice i hele produktets levetid på printer og software købt hos RD Data, eller en af dennes registrerede forhandlere.  

USB-tilslutning