Skilteprinteren til dig, der arbejder med mad

Edikio er en printer-serie og tilbehør udviklet specielt til fødevare-detailhandlen samt hotel og restaurant af franske Evolis, en af verdens førende kortprinter-producenter.

Og hvem ved vel mere om mad end franskmænd! Edikio serien indeholder alt hvad du skal bruge for at give dine kunder og gæster informativ og ikke mindst smuk og stilfuld skiltning.

Den medfølgende software er dansksproget, og fås i to udgaver, en til detailhandel og en til hotel/restaurant. Softwaren indeholder bl.a. skabeloner og symboler til fødevareskiltning, f.eks. allergimærkning, næringsindhold mm. Og du kan naturligvis sætte dit eget præg på værket ved at vælge skrifttyper, kortfarve og farvebånd - bl.a. i guld og sølv.

Med til Edikio hører selvfølgelig fødevaregodkendte kort og farvebånd!
Og vælger du den smarte Edikio Flex printer, får du ekstra valgmuligheder mht. kortstørrelse. Flex er nemlig den eneste kortprinter, der foruden kreditkortstørrelse også printer kort i 120 og 150 mms længde.

I en begrænset tid har vi et særligt fordelagtigt tilbud, i erkendelse af at Coronakrisen har været hård ved netop din branche. Gør din butik eller restaurant klar til at modtage kunder og gæster med et stilfuldt nyt look, for meget små penge.

Få f.eks. Access eller Access Guest for kun kr. 205,00 i 24 mdr. 
Flex eller Flex Guest for kun kr. 250,00 i 36 mdr.
Duplex for kun kr. 372,00 i 36 mdr.

Alle priser er excl moms og levering.