Retransfer print

Retransfer (Reverse Thermal Image Transfer) er en printmetode, der både forbedrer kortets kvalitet og forlænger printerens levetid.

Der udskrives på en laminatfilm, som derefter termisk (med varme) overføres til kortet, i stedet for at udskrive direkte på kortets overflade via farvebåndet.

Javelin / Fargo refererer til retransfer print som deres HDP (High Definition Printing) proces. Evolis Avansia er en af markedes bedste retransfer printere med en opløsning på hele 600 dpi.

Ved retransfer print kommer printhovedet aldrig i kontakt med kortet, mens en anden almindelig printmetode, direkte print (DTC) udskriver direkte på kortet gennem termisk bånd eller voksbånd. Den simple kendsgerning at skrivehovedet, ved retransfer print, aldrig rører ved plastkortene, forbedrer printerens levetid væsentligt. Selv den mindste ufuldkommenhed på et PVC-kort kan uigenkaldeligt beskadige printhovedet i din dyre kortprinter.

Evolis fremstiller laminatfilm til ekstremt høje tolerancer.

Billedet på kortet er trykt på undersiden af laminatfilmen i et omvendt billede, og når laminatfilmen er termisk bundet til kortet, er billedet under et beskyttende lag, der effektivt forøger kortets levetid, samtidig med at der tilvejebringes et billede, der er af fotografisk kvalitet.

ReTransfer-teknologien kan bruges på PVC-, ABS-, PET- og Hybrid-kort. Da filmen er termisk bundet til kortet efter udskrivning, behøver du heller ikke bekymre dig om kort, der har en ujævn overflade (som f.eks. et ISO14443 Mifare- eller ISO 7816-kontaktkort), som ellers kunne beskadige printhovedet eller efterlade en hvid plet på kortet, der hvor chippen er placeret. Du får fuld kant-til-kant fotografisk kvalitetsprint og får øget levetid ud af dit printhoved. Kort sagt, det bedste fra begge verdener.

Det er desuden muligt at tilføje sikre holografiske laminater samt kodningsmoduler til kontaktløs chipkodning og magnetstribekodning som ekstraudstyr eller tilbehør til ovennævnte printere. Ring til os eller send os en mail, hvis du har spørgsmål.

RD Data sælger en god stabil og prisbillig retransfer printer fra Matica, se den her: Matica Retransfer

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.