Pleje og sundhed

Gå til webshop send os en mail

BESKYT DINE OMGIVELSER

Læger, sygeplejersker, sundheds- og socialassistenter og andre, der arbejder i pleje- og sundhedssektoren, er dagligt udsat for større smitterisiko end den gennemsnitlige dansker, og er også i risiko for at bære smitte rundt til sårbare borgere. Derfor skal hygiejnestandarden indenfor dette erhvervsområde være den højest mulige. RD Data kan bidrage med en række produkter, der er behandlet med antibakterielle tilsætningsstoffer, og derfor effektivt forhindrer smittespredning via overflader, der kommer i kontakt med mange hænder, f.eks. kuglepenne. Også personalets ID kort kan bæres i antibakterielle kortholdere, og vi er tilmed leveringsdygtige i antibakterielle lanyards, en populær måde at bære kort eller nøgler på.
Vi har også en løsning til personale, der f.eks. arbejder med scannere, hvor der ikke må være metalgenstande i rummet. Se vores metalfri seleclips til kortholderen.
Omvendt leverer vi også metalholdige, antibakterielle kortholdere til f.eks. fødevareindustrien. Selv de mindste brudstykker af disse kortholdere kan findes med metaldetektor, hvis uheldet skulle være ude, og en af dem lander i maskineriet.Ring direkte til Key Account Manager Jan Lindorf på 29 28 14 12

eller send os en mail