Firma

DER ER ALTID EN FLEKSIBEL LØSNING

Når sikkerhed, image, pris og ubesværethed i hverdagen skal gå op i en højere enhed, så kontakt RD Data for et tilbud på adgangs- og ID løsninger til din virksomhed. Vi finder altid den løsning, der bedst og mest fordelagtigt dækker dit behov.
Måske foretrækker du at overlade alt arbejdet til os - det er intet problem. Vi designer, printer og koder dine kort, og sender enten til virksomheden eller direkte til hver medarbejder. Vi lever naturligvis op til de strengeste krav i forhold til sikker databehandling. Vi er altid en troværdig og pålidelig samarbejdspartner. Læs vores information om behandling af persondata.
Det kan også være at du foretrækker at gøre en del af arbejdet in-house. Vi finder den rigtige kortprinter til dit behov, og så kan du selv printe og evt. kode kort helt fra bunden, eller du kan modtage fortrykte og kodede kort fra os, og selv tilføje de personlige detaljer som f.eks. navn og foto.
ID kortet er ikke kun vigtigt i forhold til virksomhedens sikkerhed, det er også dit ansigt udadtil. RD Data kan hjælpe med det perfekte design, der effektivt kommunikerer dit image og budskab.