Events og koncerter

Gå til webshop send os en mail

FLERE MULIGHEDER END DU TROR!

Er du event- eller koncertarrangør, vil du sikkert gerne begrænse antallet af uanmeldte gratister, og samtidig sikre at betalende gæster får nem og ubesværet adgang, uden for lang ventetid, og med mindst mulig arbejdsbyrde for dig selv og dit personale. Hertil er RD Data leveringsdygtig i en række løsninger, lige fra de mest simple nummererede papirarmbånd til de mere sofistikerede løsninger, hvor du markerer begivenheden med specialtrykte armbånd i dit eget design (eller vi hjælper) - den slags armbånd, der ofte bliver gemt i årevis som souvenirs fra en uforglemmelig oplevelse.
Vælg f.eks. mellem bløde polyesterarmbånd, som vi leverer fiks og færdig i 4-farvet sublimationstryk eller papirarmbånd på A4 ark, som du printer selv på en ganske almindelig laserprinter. Eller måske kan det bedre betale sig for dig at have din egen labelprinter, og selv printe armbånd efter behov.
Alle vore armbånd er sikret mod genlukning, og vi kan levere lige den løsning, der passer til dit behov og det signal, du ønsker at sende.Ring direkte til Key Account Manager Jan Lindorf på 29 28 14 12

eller send os en mail