Detailhandel

Gå til webshop send os en mail

PRISER DU KAN VÆRE STOLT AF

RD Data er leveringsdygtig i en lang række ydelser til detailhandlen, lige fra det uundværlige, som prisskilte, skilteholdere, gavekort mv. til det, der giver forretningens image et ekstra løft, som f.eks. gavebånd med print.
Til fødevarebranchen har vi selv udviklet en prisskilteholder, der er fødevaregodkendt, og vi forhandler desuden fødevaregodkendte plastkort og farvebånd. For selv mindre butikker kan det være en fordel at have egen plastkortprinter - se hvad nogle af vore tilfredse kunder siger.
Fordelene ved at bruge plastkort som prisskilte er mange. De har et eksklusivt udseende, er uimodtagelige for fugt, og holder i årevis - så længe prisen ikke ændres. Kommer der nye varer eller priser, er det til gengæld nemt og hurtigt at lave nye prisskilte, som hverken skal klippes, lamineres eller tørre. De er brugsklare direkte fra printeren.
Til butikker, der bruger gave- eller fordelskort, kan vi tilbyde en række løsninger. En af de mest populære er fortrykte kort i butikkens/kædens design, som evt. kan personaliseres med butikkens egen printer. Vi trykker grundfarverne og logo - du tilføjer selv f.eks. navn og dato. Det kan gøre på et par minutter, medens kunden venter.Ring direkte til Key Account Manager Jan Lindorf på 29 28 14 12

eller send os en mail