Gå til webshop send os en mail

GÅ ALDRIG NED PÅ UDSTYR!

Når du er ude for at vise flaget for dit firma, er der ofte skarp konkurrence om potentielle kunders opmærksomhed. Men det kræver ikke så meget at løfte sig over mængden, og komme til at fremstå med et unikt image - og det er billigere end du tror, at tænke de små, men vigtige detaljer med.
RD Data leverer customprintede ID kort, visitkort og lanyards. Især sidstnævnte er populær som reklamegave til publikum, der på denne måde bærer dit logo og budskab ud i verden. Du har valget mellem flere forskellige kvaliteter og print i enkelt- eller fuldfarve. Og hos RD Data er der intet startgebyr!
Vi leverer naturligvis også kongresmærker, kortholdere og -etuier samt displaybokse til visitkort mm.Ring direkte til Key Account Manager Jan Lindorf på 29 28 14 12

eller send os en mail

Gå til webshop send os en mail

PRINT SELV ELLER BESTIL

Studiekortet er et absolut must for de tusindvis af unge, der hvert år starter på en ny uddannelse. Kortet er deres identifikation i forhold til uddannelsesstedet, giver gode rabatter hos detailhandel mm., og fungerer ofte også som nøglekort til uddannelsesstedets faciliteter.
RD Data leverer studiekort og print-selv løsninger, der er skræddersyet nøjagtigt til det enkelte uddannelsessteds behov. Og vi er altid en troværdig og pålidelig samarbejdspartner - også når det gælder databehandling. Læs vores information om behandling af persondata.Ring direkte til Key Account Manager Jan Lindorf på 29 28 14 12

eller send os en mail

Gå til webshop send os en mail

NY TEKNIK - NYE MULIGHEDER

Træningscentre og idrætsforeninger har for alvor har taget de digitale hjælpemidler til sig, og RD Data leverer altid den mest praktiske løsning, hvadenten det gælder adgang eller tidtagning. Silikonearmbånd med eller uden chip er populære hos idrætsudøvere, fordi de ikke er i vejen når man er fysisk aktiv, og er lette at have med overalt. De fås i mange farver og udformninger, og kan påtrykkes klubbens logo.
Nøglebrikker er også en mulighed. De fylder ikke meget i nøgleringen sammen med familiens øvrige nøgler, og er slidstærke og holdbare.
Mange foretrækker den billigste løsning: Plastkort. Vi printer personlige medlemskort med foto, navn og medlemsnummer. De kan leveres med magnetstribe eller chip, så de også gælder som adgangskort til f.eks. fitness. Kortet opbevares nemt, f.eks. på armen, i vores kortholder med elastik.Ring direkte til Key Account Manager Jan Lindorf på 29 28 14 12

eller send os en mail

Gå til webshop send os en mail

FLERE MULIGHEDER END DU TROR!

Er du event- eller koncertarrangør, vil du sikkert gerne begrænse antallet af uanmeldte gratister, og samtidig sikre at betalende gæster får nem og ubesværet adgang, uden for lang ventetid, og med mindst mulig arbejdsbyrde for dig selv og dit personale. Hertil er RD Data leveringsdygtig i en række løsninger, lige fra de mest simple nummererede papirarmbånd til de mere sofistikerede løsninger, hvor du markerer begivenheden med specialtrykte armbånd i dit eget design (eller vi hjælper) - den slags armbånd, der ofte bliver gemt i årevis som souvenirs fra en uforglemmelig oplevelse.
Vælg f.eks. mellem bløde polyesterarmbånd, som vi leverer fiks og færdig i 4-farvet sublimationstryk eller papirarmbånd på A4 ark, som du printer selv på en ganske almindelig laserprinter. Eller måske kan det bedre betale sig for dig at have din egen labelprinter, og selv printe armbånd efter behov.
Alle vore armbånd er sikret mod genlukning, og vi kan levere lige den løsning, der passer til dit behov og det signal, du ønsker at sende.Ring direkte til Key Account Manager Jan Lindorf på 29 28 14 12

eller send os en mail

Gå til webshop send os en mail

PRISER DU KAN VÆRE STOLT AF

RD Data er leveringsdygtig i en lang række ydelser til detailhandlen, lige fra det uundværlige, som prisskilte, skilteholdere, gavekort mv. til det, der giver forretningens image et ekstra løft, som f.eks. gavebånd med print.
Til fødevarebranchen har vi selv udviklet en prisskilteholder, der er fødevaregodkendt, og vi forhandler desuden fødevaregodkendte plastkort og farvebånd. For selv mindre butikker kan det være en fordel at have egen plastkortprinter - se hvad nogle af vore tilfredse kunder siger.
Fordelene ved at bruge plastkort som prisskilte er mange. De har et eksklusivt udseende, er uimodtagelige for fugt, og holder i årevis - så længe prisen ikke ændres. Kommer der nye varer eller priser, er det til gengæld nemt og hurtigt at lave nye prisskilte, som hverken skal klippes, lamineres eller tørre. De er brugsklare direkte fra printeren.
Til butikker, der bruger gave- eller fordelskort, kan vi tilbyde en række løsninger. En af de mest populære er fortrykte kort i butikkens/kædens design, som evt. kan personaliseres med butikkens egen printer. Vi trykker grundfarverne og logo - du tilføjer selv f.eks. navn og dato. Det kan gøre på et par minutter, medens kunden venter.Ring direkte til Key Account Manager Jan Lindorf på 29 28 14 12

eller send os en mail

Gå til webshop send os en mail

DER ER ALTID EN FLEKSIBEL LØSNING

Når sikkerhed, image, pris og ubesværethed i hverdagen skal gå op i en højere enhed, så kontakt RD Data for et tilbud på adgangs- og ID løsninger til din virksomhed. Vi finder altid den løsning, der bedst og mest fordelagtigt dækker dit behov.
Måske foretrækker du at overlade alt arbejdet til os - det er intet problem. Vi designer, printer og koder dine kort, og sender enten til virksomheden eller direkte til hver medarbejder. Vi lever naturligvis op til de strengeste krav i forhold til sikker databehandling. Vi er altid en troværdig og pålidelig samarbejdspartner. Læs vores information om behandling af persondata.
Det kan også være at du foretrækker at gøre en del af arbejdet in-house. Vi finder den rigtige kortprinter til dit behov, og så kan du selv printe og evt. kode kort helt fra bunden, eller du kan modtage fortrykte og kodede kort fra os, og selv tilføje de personlige detaljer som f.eks. navn og foto.
ID kortet er ikke kun vigtigt i forhold til virksomhedens sikkerhed, det er også dit ansigt udadtil. RD Data kan hjælpe med det perfekte design, der effektivt kommunikerer dit image og budskab.Ring direkte til Key Account Manager Jan Lindorf på 29 28 14 12

eller send os en mail

Gå til webshop send os en mail

BESKYT DINE OMGIVELSER

Læger, sygeplejersker, sundheds- og socialassistenter og andre, der arbejder i pleje- og sundhedssektoren, er dagligt udsat for større smitterisiko end den gennemsnitlige dansker, og er også i risiko for at bære smitte rundt til sårbare borgere. Derfor skal hygiejnestandarden indenfor dette erhvervsområde være den højest mulige. RD Data kan bidrage med en række produkter, der er behandlet med antibakterielle tilsætningsstoffer, og derfor effektivt forhindrer smittespredning via overflader, der kommer i kontakt med mange hænder, f.eks. kuglepenne. Også personalets ID kort kan bæres i antibakterielle kortholdere, og vi er tilmed leveringsdygtige i antibakterielle lanyards, en populær måde at bære kort eller nøgler på.
Vi har også en løsning til personale, der f.eks. arbejder med scannere, hvor der ikke må være metalgenstande i rummet. Se vores metalfri seleclips til kortholderen.
Omvendt leverer vi også metalholdige, antibakterielle kortholdere til f.eks. fødevareindustrien. Selv de mindste brudstykker af disse kortholdere kan findes med metaldetektor, hvis uheldet skulle være ude, og en af dem lander i maskineriet.Ring direkte til Key Account Manager Jan Lindorf på 29 28 14 12

eller send os en mail

Gå til webshop send os en mail

EN SIKKER OG TROVÆRDIG LEVERANDØR

RD Data udfører en række opgaver for offentlige myndigheder, f.eks. produktion af ID- og adgangskort til offentligt ansatte, studiekort, lånerkort mv.
Disse opgaver kan vi kun udføre fordi vi lever op til de strengeste krav i forhold til sikker databehandling. Vi er altid en troværdig og pålidelig samarbejdspartner. Læs vores information om behandling af persondata.
Når vi udfører opgaver for stat og kommune, finder vi - ligesom til alle andre kunder - den løsning, der giver det optimle samspil mellem pris og kvalitet. Nogle opgaver udfører vi fra start til slut, f.eks. grafisk design, print og kodning af plastkort, som vi derefter kuverterer og udsender til slutbrugeren. I andre tilfælde kan det være en fordel for kunden at investere i egen kortprinter, så man selv kan producere kort efter behov. I sådanne tilfælde hjælper vi med at finde den bedste kortprinter og konfiguration til formålet.
Kontakt os for mere informationRing direkte til Key Account Manager Jan Lindorf på 29 28 14 12

eller send os en mail