Sundhedskort

Sundhedskort
Det bliver mere og mere vigtig at kunne identificere sig hvad enten det gælder Sosu-assistenten der skal have adgang til klienternes privatbolig eller det er portøren på sygehuset. Vi oplever desværre at flere og flere forsøger svindle og bedrage vore medborgere.

RD Data har printere til det helt lille behov op til store indirekte printer. Det er hurtigt og nemt at fremstille sine egne ID-kort med en Evolis printer, når man først har printeren i huset.

Med alle Evolis plastkortprinter følger CardPresso software til design af layout på plastkort, hvad enten det er et idkort, kort med telefontavle, parkeringskort, nøglekort, chipkort osv. Der er masser af anvendelsesmuligheder når først printeren er i huset. Se mere på vores hjemmeside.

Ønsker du ikke at investere i en plastkortprinter, kan RD Data tilbyde dig print og evt kodning af alle typer kort.

Vi opretter en sagsmappe efter første bestilling med beskrivelse af kort, kodning m.m. Ved nye bestillinger sender du blot de variable data som navn, stilling, medarbejde nr., foto osv i en fil til os. Afhængig af antal sender vi de færdige kort til Jer i løbet af normalt 1-2 arbejdsdage.

Kontakt RD Data for et uforbindende tilbud på printer og tilbehør eller færdig udarbejdelse af dit nye idkort.