Genstart

RD Data har en række løsninger og produkter til dig, der skal have hverdagen på jobbet til at fungere med ekstra hensyn til begrænsning af smitte med coronavirus, COVID-19

Beskyt kunder og medarbejdere

Vi starter med det helt lavpraktiske. En af vores trofaste kunder, bageriejer Pia Bendtsen fra Kerteminde vil gerne dele et godt tip med sine kolleger i fødevarebranchen. For at forhindre evt. smitte, skal hver medarbejder have sin egen bøjlehandske til at tage brødet med. Og hvordan holder man nu lige styr på det? Pia har klaret problemet ved at købe yoyo'er til sine ansatte.

Lav et hul i kanten på handsken og fastgør til yoyo-snoren, så er den personlige handske altid lige ved hånden. Vores store udvalg af yoyo'er finder du HER!

 

Desinficer udsatte overflader

Nogle overflader i butik og kontor berøres dagligt af mange mennesker, f.eks. kanten af disk eller skranke, varebånd, køledisk mm. samt naturligvis dørhåndtag o. lign. Her er en enkelt rengøring med vand og sæbe om dagen ikke nok. Vi foreslår Desinficerende Office Cleaner, der fås i 2 varianter, som vådservietter eller flydende. Tør de mest belastede flader af en gang i timen eller efter et vist antal kunder. Det er hurtigt og nemt, og beskytter både ansatte og kunder.

Technical Cleaning Wipes er vædet med propylalkohol, og derfor velegnede til at desinficere arbejdsredskaber.

 

Køb din nye printer rentefrit

Til virksomhedsejere, der længes efter at få gang i hjulene igen, men tøver med nye investeringer, tilbyder vi rentefri finansiering af kortprintere i en begrænset periode. Få f.eks. en Edikio printer med software specielt til fødevare-detailhandel eller hotel og restaurant:

Access og Guest 24 mdr. pr. md. kr. 183,00

Flex og Flex Guest 36 mdr. pr. md. kr. 250,00

Duplex 36 mdr. pr. md. kr. 372,00

Alle priser er excl. moms og levering