Med god skiltning gør du det nemmere for dine kunder at finde den rigtige vare - og nemmere for dig selv at sælge mere.

Når det regner på præsten, drypper det på degnen, siger et godt gammelt dansk ordsprog. Og, som underleverandør til en lang række offentlige og private virksomheder, er RD Data er ofte i degnens sted.

eller "kreativt genbrug" er både sjovt at lave og godt for miljøet - og så får du flotte, funktionelle hjemmelavede ting ud af det

Har I en klub eller forening der har brug for at udstede medlemskort har RD Data flere løsningsforslag.

Gør det selv eller få os til det. Her er dine muligheder

Herunder nogle tommelfinger-regler der fortæller dig hvilken trykmetode du skal benytte, når der tages hensyn til pris og kvalitet:

RFID er en forkortelse for Radio Frequency IDentification og en fællesbetegnelse for alle de teknologier, der anvender radiobølger til at identificere mennesker og objekter.

Vidste du at du selv kan tilføje stregkoder til dine kort?

Digital trykte plastik kort produceres således:

Retransfer (Reverse Thermal Image Transfer) er en printmetode, der både forbedrer kortets kvalitet og forlænger printerens levetid.

Direkte tryk (også kaldet termoprint) kan printes med et 4-farvet eller med et monokromt farvebånd. Monokromt betyder at hele farvebåndet har den samme farve.
Skal du vælge chip eller magnetstribe? Læs her hvordan magnetkort virker, og hvordan vi koder dem

Nærhedskort eller Proxkort (Proximity card) er et chipkort som kan læses uden at det skal føres igennem en læseenhed som magnetkort skal.