Den lille Bager flexer

Gå til webshop send os en mail

Midt mellem Vejle og Horsens ligger Løsning, en hyggelig mindre by, som bl.a kan prale af en kro, en skole og indtil flere pizzeria’er. Men folket lever ikke af pizza alene. Derfor er Den Lille Bager i Vestergade et vigtigt stoppested for byens beboere, og indehaverne gennem 16 år, Lars og Vivi Christensen sørger for at der altid er noget at komme efter.

Senest har de renoveret og udvidet bageri og butik, samt tilføjet en café, og udvidet sortimentet med flere friske frokost-lækkerier i portionsstørrelse. Butikken fører også et bredt udvalg af mejerivarer, sodavand mm. på køl, foruden naturligvis en masse brød og kager.

Derfor har bageren i Løsning brug for en enkel og fleksibel måde at fremstille prisskilte på, der passer til både hylder, disk, køl og café, og de har fundet den perfekte løsning, i form af Edikio Flex, printeren der klarer 3 forskellige størrelser af fødevaregodkendte plastkort. Kortene passer i de mange forskellige skilteholdere fra RD Data - nogle til at stikke direkte i varen, nogle med klemme til kanten af en kurv, og nogle med bred metalfod, der står godt fast på et bord eller en hylde.

Men ikke alene det - de passer også i de skinner på brødhylderne, der ellers er beregnet til skilte af pap. Og i køleskabet har Vivi Christensen brugt et smart trick: Et par huller i kortet, og så fastgøres det sikkert til trådhylden med plastikstrips.

De fleste af prisskiltene har Den Lille Bagers kringle-logo trykt på, foruden navnet på varen, og ofte også lidt indholdsoplysninger. Det er den slags detaljer, der er mulige, når man selv har fuld kontrol over hvordan pladsen på skiltet anvendes. Det har Vivi Christensen takket være den dansksprogede design-software, der følger med Edikio Flex.

- At skilte med plastikkort er pænt, hygiejnisk og nemt, mener hun. - Det ser godt ud, og er ensartet.

Bagerparret i Løsning tænker meget over hvordan både lokaler og varer tager sig ud, rent visuelt.

- Flotte farverige kager tiltaler kunderne, fortsætter Vivi Christensen, - og vi har i gennemsnit 350 kunder gennem butikken på en dag, så vi tror det virker.

De var heller ikke sene til at anskaffe en båndprinter, da de så at RD Data havde sådan én til en rimelig pris. Nu pynter de smukke satinbånd ekstra på kreationerne fra bageriet, og f.eks. bryllupskagen eller studenterhuen får et personligt præg - også et hit hos kunderne. Båndprinteren kommer ligeledes frem til Jul, Påske, Mors og Fars Dag osv., og det til trods for at den, efter Vivi Christensens mening, ikke er lige så nem at lære at bruge som kortprinteren. Det er dog alle anstrengelserne værd, når man ser den færdige kage, fint pyntet med et personligt budskab trykt på satinbånd.

- Jeg kan bare godt lide at gøre lidt ekstra ud af det, smiler hun.

Ring direkte til Key Account Manager Jan Lindorf på 29 28 14 12

eller send os en mail