indsamling og anvendelse af personoplysninger


Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos RD DATA A/S.

Med god skiltning gør du det nemmere for dine kunder at finde den rigtige vare - og nemmere for dig selv at sælge mere.

Gå til webshop send os en mail

Midt mellem Vejle og Horsens ligger Løsning, en hyggelig mindre by, som bl.a kan prale af en kro, en skole og indtil flere pizzeria’er. Men folket lever ikke af pizza alene. Derfor er Den Lille Bager i Vestergade et vigtigt stoppested for byens beboere, og indehaverne gennem 16 år, Lars og Vivi Christensen sørger for at der altid er noget at komme efter.

Gå til webshop send os en mail

Slagteren har tid til både pølser og prisskilte

Takket være en kortprinter fra RD Data, sparer slagtermestrene Per og Steen Jørgensen en masse tid, som de i stedet kan bruge på at lave lækre specialiteter til deres kunder

Gå til webshop send os en mail

Gilleleje på toppen af Nordsjælland er en af Danmarks mest populære fiskerbyer, og selv om der nu er flere turister end fiskere på havnen, er der stadig fisk på menuen

Gå til webshop send os en mail

I 2012 overtog Henrik og Pia Bendtsen Langegades Bageri i Kerteminde. Bageriet er den ældste butik i købstaden ved Storebælt. Det blev grundlagt i 1855 og har i dag hjemme i en bygning fra 1909.

eller "kreativt genbrug" er både sjovt at lave og godt for miljøet - og så får du flotte, funktionelle hjemmelavede ting ud af det

Har I en klub eller forening der har brug for at udstede medlemskort har RD Data flere løsningsforslag.

Gør det selv eller få os til det. Her er dine muligheder

Herunder nogle tommelfinger-regler der fortæller dig hvilken trykmetode du skal benytte, når der tages hensyn til pris og kvalitet:

RFID er en forkortelse for Radio Frequency IDentification og en fællesbetegnelse for alle de teknologier, der anvender radiobølger til at identificere mennesker og objekter.

Vidste du at du selv kan tilføje stregkoder til dine kort?

Digital trykte plastik kort produceres således:

Retransfer (Reverse Thermal Image Transfer) er en printmetode, der både forbedrer kortets kvalitet og forlænger printerens levetid.

Direkte tryk (også kaldet termoprint) kan printes med et 4-farvet eller med et monokromt farvebånd. Monokromt betyder at hele farvebåndet har den samme farve.
Skal du vælge chip eller magnetstribe? Læs her hvordan magnetkort virker, og hvordan vi koder dem

Nærhedskort eller Proxkort (Proximity card) er et chipkort som kan læses uden at det skal føres igennem en læseenhed som magnetkort skal.