Agilia, The Game Changer

Evolis er verdens førende producent indenfor termoprintere, og stormer nu ind på markedet for retransfer print med den nye Agilia. Strategien er den samme som altid: At give kunden den bedst mulige balance mellem kvalitet, funktionalitet og pris. Derfor er Agilia baseret på de samme teknologiske innovationer som firmaets nyeste termoprint-flagskib, Primacy 2. Det betyder at Agilia kan tilpasses den enkelte brugers behov, og udvikle sig med virksomheden.

Hvad er retransfer print?

En traditionel kortprinter skriver direkte på kortet ved at printhovedet opvarmer et farvebånd, som presses på kortet. Det er derfor det kaldes "termoprint" eller "direct-to-card". Termoprint er godt til de fleste opgaver, men der er behov, som kun kan dækkes af retransfer print. Det gælder især hvor der kræves ekstra sikkerhed, ekstra holdbarhed, ekstra kvalitet og ekstra fleksibilitet.

Agilia skriver ikke direkte på kortet, men på en tynd film, der derefter varmes på hele kortets overflade. Det betyder at der kan printes over kant, så man ikke kan se de hvide sider. Det betyder også at der kan printes på flere forskellige typer og tykkelser af kort. Og ikke mindst betyder det at printhovedet ikke udsættes for konstant slid ved kontakt med kort-overfladen. Derfor er der LIVSTIDS-GARANTI på Agilia printhoveder.

Retransfer print har også en højere opløsning og kvalitet end termoprint. Det muliggør f.eks. sikkerheds- eller mikrotekst på kortet. Tekst der er så lille, at en almindelig kortprinter ikke kan lave den læselig. Det sikrer mod forfalskninger og kopiering.

The Game Changer

Med Agilia vil Evolis gerne give retransfer-brugeren den samme oplevelse af brugervenlighed og udvidelsesmuligheder som brugere af Primacy 2 allerede kender og elsker. Derfor bliver det muligt at tilpasse printeren med lige netop de funktioner, der er brug for, og evt. senere udbygge med flere. Dette fleksible system gør højkvalitets-kortprint tilgængeligt for flere virksomheder, også de mindre, fordi man ikke straks skal investere i en komplet industriprinter.

Det er derfor, Evolis har givet Agilia tilnavnet "The Game Changer", og det er meningen, at den skal være den målestok, fremtidige retransferprintere skal måle sig med. Som køber kan du derfor roligt regne med at denne printer er den bedste til prisen.

Desuden - hvis du køber din Agilia hos RD Data, har du GRATIS HOTLINE i hele printeres levetid.