Evolis Zenius Expert

Evolis Zenius Expert

Varenr: 203002

Evolis Zenius Expert den kompakte og fleksible kortprinter med flere udvidelsesmuligheder.

Zenius Expert er ideel til fremstilling af personlige kort, såsom medlemskort, årskort etc., mens kunden venter.


Proportioner
Længde Bredde højde Vægt
315  mm 205  mm 195  mm 3300  gram


Evolis Zenius Expert sætter nye standarder indenfor kortproduktion. Evolis Zenius Expert er en meget kompakt, frontbetjent plastkortprinter med et støjniveau på kun 46 dB (A) og en vægt på 3,3 kg.
Evolis Zenius Expert leveres med USB- og TCP-IP for netværkstilslutning, plastkortprinteren er derudover ENERGY STAR-certificeret. Evolis Zenius er naturligvis både PC og MAC-kompatibel, som de øvrige Evolis printere.
I modsætning til Evolis Zenius Classic kan Evolis Zenius Expert udvides med magnetkoder, chipkoder samt koder til Mifarekort (berøringsfrie kort), alle 3 typer kodeenheder kan monteres på få minutter i printeren.
Evolis Zenius er forsynet med Evolis' nye serie af farvebånd med chip, som automatisk registrerer hvilket farvebånd, der anvendes i printeren, samt hvor mange print, der er tilbage i farvebåndet. Tovejskommunikation mellem printer og PC, som hele tiden holder dig ajour med den aktuelle printerstatus.

RD Data yder 3 års garanti og fri hotlineservice i hele perioden på printere og software købt hos RD Data, eller en af dennes registrerede forhandlere.

USB-tilslutning

Kontakt os for dagspris