Penplotter AxiDraw V3 A4

Penplotter AxiDraw V3 A4

Varenr: 529000

Overblik:

A4 penplotter til tuschpen, fyldepen, farvekridt mm.

4.895,00 kr.
4.895,00 kr.
Antal:

Beskrivelse:

AxiDraw er verdens mest populære penplotter, dels pga. god kvalitet og driftsikkerhed, men ikke mindst fordi den baserer sig på gratis software. Du skal altså ikke investere i et dyrt grafikprogram for at bruge den. Læs RD Datas egen dansksprogede introduktionsguide, for at få et indtryk af hvad denne penplotter kan.

Hvad er en plotter?
Industrielle plottere bruges f.eks. til storformat udskrifter i særlig høj opløsning, eller til nøjagtig laser- eller knivudskæring af former i metal, plastfolie mm. En penplotter virker grundlæggende på samme måde som en industriel plotter, bortset fra at den bruger en tuschpen, fyldepen el. lign i stedet for kniv eller laser. Du bestemmer selv hvilket skriveredskab den skal bruge.

Hvad kan AxiDraw gøre for dig?
Undgå skrivekrampe: Skal du dagligt udfylde og/eller underskrive mange dokumenter? Få AxiDraw til at gøre det med din egen håndskrift. Du skal bare skifte papiret mellem hver udskrift - eller få din sekretær til det.

Har du webshop: Læg en sød lille "håndskrevet" og personlig note i hver pakke til dine kunder. Det skaber loyalitet når kunden føler at han/hun får en personlig service. Du kan endda få AxiDraw til at "håndskrive" adresse eller en hilsen på selve pakken.

Hotel/restaurant: Den lille "håndskrevne" velkomst på hovedpuden eller bordet får gæsterne til at føle at de er i gode hænder. Skriv f.eks. også skilte mv. på papir, pap, plast, glas, tavle osv. Enhver plan overflade kan bruges.

Butik/gårdbutik: Skab hygge og stil med "håndskrevne" prisskilte mv. i dit eget design.

Ulæselig håndskrift: Med AxiDraw følger et bredt udvalg af særlige plotter-skrifttyper, heraf adskillige meget realistiske håndskrifter. Vælg den, du bedst kan lide, og tilføj tilfældige variationer i f.eks. bogstavstørrelse og linieafstand, for at få det til at se endnu mere ægte håndskrevet ud.

Er du kunstner: Med en penplotter vil en ny verden åbne sig for dig. Få AxiDraw til at tegne dine bedste værker igen og igen på forskellige medier og med forskellige tegneredskaber. Lav f.eks. "håndtegnede" postkort - en populær form for prisbillig kunst. Eller udforsk den spændende verden af generativ kunst. Der er et stort fællesskab på internettet, hvor man deler koder og gode tips - se f.eks. #plottertwitter

AxiDraw fås også i A3 format, samt som saml selv minikit. Ring eller skriv til os hvis du er interesseret i sidstnævnte.

RD Data yder kun begrænset support på AxiDraw plotteren. Der ydes som udgangspunkt ikke support på gratis software. Vi henviser til producentens brugermanual.

 

 

Vi anbefaler følgende video'er:
Producentens intro
Brugervejledninger